Skip to main content

Posts

Featured

PART 1 : AKHIRNYA 7 TAHUN..KEMBALI KE MELAKA!

Hai semua!
Ujan ujan ni best plak makan cucur pisang nangka semestinya my mom yang goreng..haha
Nyamm..nyamm!
Seminggu yg lepas aku & husband g Melaka sbb ada seminar dgn Najib Assadok.
Memang dah lama plan nk g Melaka.

One day dok check email ada seminar Najib Assadok..tgk price ok la RM100 free 3org..so cakap husband jom g Melaka next week.Terus aku survey hotel & terus booking kat agoda.
Kita orang kalo nak pergi..memang last minit punya plan..baru menjadi..hehe



So Jumaat pagi dalam kul 10pg baru aku bertolak dari Kulim terus ke Melaka. Singgah sah kat RnR Sg Perak & Sg Buloh sahaja.
Sampai kat Melaka memang on waze sebab jalan dah xmacam dulu masa aku study kat sana. Keta pun banyak sungguh kali ni..jalan pun ingat ingat lupa sahaja.
1st day disebabkan seminar buat kat Bayview Hotel Melaka..aku booking sahaja bermalam kat situ.




So sampai sahaja kat hotel kita orang rest dulu malam tu baru jalan-jalan cari makan.
1st kita orang pusing jalan-jalan cari makan are hotel j…

Latest Posts

PART 2 : KULIM SYURGA MAKAN (AKAR LIMA)

PART 1 : KULIM SYURGA MAKAN (MONRODS)

Celah-Celah Kehidupan

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih

Tempat Makan Best Di Alor Setar