Contest Blog Paling Cantik, Comel Dan Kemas!


Hi kawan2....
waaa......skg nie fila dh suka sgt nk masuk contest
saja suka suka suki..
hehe....
so...ada 1 contest nie menarik sgt perhatian fila...
jom join sama2!!!!






Syarat-syarat penyertaan ;

1. jadi follower owner contest, FARZANA FARZANTO.

2. peserta perempuan digalakkan kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau laki2 nak masuk jugaq boleh. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha ( setiap pemenang boleh memilih or baju mengikut citarasa sendiri di pelangi boutique.

3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik ,comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.

4. buat 1 entry berkaitan contest ni.

5. tag kepada 5 orang bloggers anda.

6. letak banner di side bar blog anda dan linkkan terus ke entry itu.

7. setelah selesai , tinggalkan link entry anda berkenaaan dengan contest ni di komen entry INI. Dia akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.

8. penyertaan bermula dari 10.1.2011 hingga 10.2.2011

9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

saya nak tag

Comments

Popular Posts