Exam Medsi DPLI


Syukur...Alhamdulillah...xsangka aku dpt exam
DPLI..
Ni first time aku ambik exam nie..
So..aku terus ajak hubby g Popular City Plaza cari buku yg sesuai utk exam nie

*
*
*
*
*ini la buku medsi DPLI..RM19.90*


Memandangkan ari nie ari cuti aku ajak my hubby g Georgtown Coffee House kat
Alor Star Mall..dkt ja..xsampai 10min dari umah aku...juz tlg temankan aku g studi kat situ..hihi
Kalo aku studi kat umah confirm aku tido...hahaha..dah la ujan lebat ari nie
So..berkampung la aku kat situ dari kul 3ptg smpai kul 6ptg..sempat la buat 3 set soalan cth ujian Medsi DPLI
soalan bahagian C & D ja agak mengelirukan aku..jawapan hampir2 sama..waaaaaaaaa...dh lama aku xambik exam nie..nasib baik soalan objektif ja...hope bsok dpt jawab :)


*studi di Georgtown Coffee House * (studi la sgt...haha!!!!)



* bl perut ku menyanyi...haha * (rehat ja..pastu studi blk)


* nie la peneman aku masa studi...my hubby..xlekang ngan laptop kesayangan dia ...issh2!! *


Besok tepat kul 10pg smpai kul 11pg aku akan ambik exam di SMK Agama Kedah..nasib baik dekat ja ngan umah aku...

so kepada sapa2 yg ambik exam Medsi DPLI
aku nak wish....

*
*
*
*
*

~ Good Luck ~

Comments

Popular Posts