Ramadhan dtg lagi....


Syukur...alhamdulillah kerana dpt bertemu dgn Ramadhan lg...terasa kemeriahannya..dh 2 kali sambut Ramadhan di Alor Setar bersama suami tercinta...love u my hubby..hukhuk..(feeling la plak..hehe)...bersahur ala kadar ja...tp bila berbuka ikut mood utk masak..haha..byk ke bazar je..di bln puasa nie la nk rasa kuih2 yg jarang2 muncul...tp setiap kali berbuka puasa..air asam boi jgk yg jadi kegemaranku..sedap sgt2!!!! smpai suara dh serak2 basah + sakit tekak sgt2!!!...dugaan di awal bln Ramadhan nie...

***
Belum berkesempatan utk meraikan kehadiran Ramadhan bersama keluarga tersyg...insyaallah 19 Ogos nie aku & hubby akan berkunjung ke teratak bonda tersyg + clebrate bhday mak mentuaku...insyaallah homemade coklat afila adalah hadiah yg istimewa..menantu kesayangan yg buat tu...hehe..dlm kepala otak dh pikir nk msk apa utk famili mentua...apatah lg aku la menantu tunggal dlm famili tu..huhu

***
Baju raya kali nie juz beli ajer...mmg xberkesempatan nk tempah..dh pikir tema color ngan hubby...hubby ikut je..design pun dh ada..harap2 jumpa la nti..

***
Semoga Ramadhan nie akan membawa 1001 keberkatan & makna istimewa dlm hidupku...semoga hajatku dimakbulkan oleh Allah swt...amin

Comments

  1. As-salam Fila..

    Kak Nida nak bertanya sama ada hadiah giveaway sudah dipos ke belum ye.. sebab takut Fila dah pos tapi masih belum sampai ke tangan akak.. :(

    Salam Aidilfitri buat Fila sekeluarga.

    dari:

    Pemenang Pertama :

    http://nisajijah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam kak nida...sehingga ke hari nie saya blm dpt lg adreess akak...so tlg sent kembali ke norshafila@gmail.com

    ReplyDelete
  3. (Akak copy paste dari email yg akak baru hantar)

    Assalamualaikum w.b.t.

    Sebenarnya akak dah lama hantar maklumat akak (sejak pengumuman keputusan dikeluarkan), pelik juga tak sampai. Risau juga akak sebabnya ramai penganjur yang cakap tak dapat email dari akak, takut email akak problem, jadi akak buka email baru ni harap-harap sampai kepada Fila. Maaf ye Fila atas segala kesulitan, nasib baik tergerak hati akak nak tanya...:)

    Terima kasih sekali lagi kerana masih sudi menunggu maklumat dari akak...

    Ini maklumat Kak Nida:


    Hasnidar bt. Muhammadon,
    No. 2, Jalan Kuini Utama,
    Taman Kota Masai,
    81700 Pasir Gudang,
    Johor.
    072521735

    Sekali lagi, terima kasih ye Fila..

    Wassalam

    (harap emel akak selamat sampai ke Fila)..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts