Akhirnya...ke klinik gigi jua!

Hai everyone!

Dok masak utk berbuka posa ke or tgh pikir menu apa nk beli kat bazar ptg ni? Hehe..

Entry kali ni nak cita pasai keberanian yg aku ada..kihkih..bunyi mcm serius jaa noo!

Sebenarnya aku dok sakit gigi ni lama dah..rasanya dok sakit hilang sakit berdenyut hampir 5thn yg lalu..sakit paling tak tahan masa aku ikut husband aku g outstation kt Terangganu..uishh malam tu memang aku xleh tidoo..berdenyut tu lain macam..nak teriak ja kisahnya..so awal pagi tu terpaksa g klinik kat Kuala Terangganu tapi ramai org kat klinik tu..xlarat nak tunggu..just ambik ubat tahan sakit ja..lepas tu terus balik..tu la permulaan mcm na aku sakit gigi..hehe

So hjg bln April 2017 sakit tu mai lagi setelah sekian lama dok pendam..hehe

So dok pikir minggu dpn nk posa dah..kang setiap mlm nak teriak sebab sakit gigi..Ooooii xsanggup den nk tempuh kan..lebih lebih bulan posa..xpasai pasai nk kena tinggal posa 😂😂

Malam tu dah target dah bsok awal pagi cari jgk klinik gigi mana yg buka..memang xtahan sangat2 dah..punya berani walhal dlm hati takut sebenarnya..kihkih 😀😀

Mula mula decide nak g Klinik Pergigian Dr Juliana..sebab dgr feedback dari customer..semua puas hati kat situ..awal pagi tu g terjah tapi ramai orang sgt..so decide g klinik lain la sebab xtahan dah nak tanggung sakit..akhirnya jumpa klinik ni (mother in law suggest kt sini kalo cabut xsakit)

Dengar xsakit tu..sejuk ckit hati..tapi dlm hati dup dap dup dap jgk..😂😂

Akhirnya..sampai jua kat klinik tu..bgtau kat doc aku ni penakut nak cabut gigi..doc suruh relaks..dlm 30min  doc settle semuanya..ermm xsakit la sgt punnn..menyesal aku dok biar gigi berlubang tu bermaharajalela dlm mulut aku sekian lama..lps tu doc suggest cabut gigi lain jgk sbb berlubang..so aku ikut ja..lps tu cuci gigi..aku ikut jgk sbb xmau dah tanggung sakit gigi..nak tido pun parah Oooii...haha

Cuma nak bgtau..bila kita rasa set rasa sakit Ooii..memang sampai bila bila xkan jejak ke klinik gigi..keberanian & kekuatan tu akan mai bila kita set kt dlm mind sakit sikit jaa..lebih baik sakit sikit drpd nak tanggung sakit selama-lamanya..

You can do it!!!

Aku suggest korang g klinik ni..servis sgt terbaik..doc pun baik sgt..sejuk hati tgk doc yg lawa..hehe

 
    

Comments

Popular Posts